Vergaderen

Vergaderen Amsterdam

Vergaderen AmsterdamVergaderen Amsterdam op onze schitterende locaties in Amsterdam West. Hier bieden wij u de mogelijkheid om lekker te vergaderen binnen een huiselijke sfeer in een rustige omgeving. Onze vergader locaties zijn geschikt voor groepen tot maximaal 40 personen. De vergaderruimtes komt inclusief een flip-over en, mocht u dit wensen, een beamer. Natuurlijk is het mogelijk om uw vergadering of teambuilding sessie te combineren met een van onze Room Escape kamers,
Het is ook mogelijk om uw vergadering in Amsterdam uit te breiden met een van onze vele creatieve workshops en of teambuilding activiteiten. Vergaderen Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events, mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Vergaderen Amsterdam Onze locaties

1800 Roede

Vergaderen AmsterdamVergaderen Amsterdam is gevestigd op het terrein 1800 Roeden en op het Outdoor terrein in Amsterdam West, u kunt hier gratis parkeren. Daarnaast is er een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal Station, hier vind u de routebeschrijving. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein direct links als u het terrein 1800 Roeden op komt en u kunt onbeperkt parkeren op de parkeerplaatsen bij ons Outdoor terrein. Beide zijn op loopafstand van elkaar.

Outdoor

Vergaderen Amsterdam OutdoorOnze Outdoor locatie is gevestigd aan de Tom Schreursweg 8 te Amsterdam. We hebben hier 2 vergaderruimten die beide geschikt zijn voor maximaal 40 personen per ruimte. De locaties worden in onze offerte aangeduid met Loods 5 en Loods 6. U kunt hier gratis parkeren en de locatie is op loopafstand van de locatie 1800 Roeden.

Kosten Vergaderen Amsterdam

Prijs hele dag tot 15 personen €325,- exclusief btw. ( maximaal 8 uur)
Elk extra persoon €7,50 p.p. excl. btw.
Onbeperkt koffie en thee €5,00 p.p. excl. btw.
Prijs halve dag tot 15 personen €200,- exclusief btw. ( maximaal 4 uur)
Elk extra persoon €5,00 p.p. excl. btw.
Onbeperkt koffie en thee €3,00 p.p. excl. btw.
 Inclusief: Flip-over
Beamer
 Lunch: € 11,50 excl. 6% btw. per persoon
 Tapas: € 21,50 excl. 6% btw. per persoon