Laser Tag en Room Escape

Laser Tag en Room Escape

Laser Tag en Room Escape

Laser Tag en Room Escape

De Laser Tag en Room Escape arrangement bestaat uit twee sessies ( van 30 minuten)  Laser Tag en een sessie Room Escape. Het Laser Tag vind plaats op onze buitenlocatie bij het parkeerterrein op loop afstand van de Room Escape kamers. U kunt de activiteiten na elkaar spelen of, als u met een grote groep bent, tegelijkertijd. Na het eerste uur wisselen de teams dan van activiteit.

Prijs vanaf €30,70 excl. btw. / €37,64 incl. btw.
Duur: 140 minuten

Boekt u 2 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u 1 gratis drankje p.p. naar keuze.
Boekt u 3 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u 2 gratis drankjes p.p. naar keuze.

Eten en drinken bij Laser Tag Amsterdam

Om uw Laser Tag en Room Escape arrangement goed af te sluiten is er de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden met een heerlijk lunch, borrelplateau, tapas, BBQ. en borrel.

Laser Tag en Room Escape, offerte op maat

Het Laser Tag en Room Escape arrangement is een van de mogelijkheden bij Kunstgras Events. Mocht u liever andere activiteiten willen combineren is dit natuurlijk geen probleem. Neem gerust een kijkje bij onze andere activiteiten en workshops en onze Room Escape concepten.

Laat ons weten hoe uw ideale dag er uit ziet en wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het onderstaande contactformulier.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options